Rólam

Üdvözöllek, Posztós Csaba vagyok, fotográfus. Több mint 20 éve választottam hivatásnak a fényképezést, amikor még nyoma sem volt a digitális technológiának. Így egészen az alapoktól tanulhattam a szakmát, végignéztem a fotográfia utolsó negyed évszázadának történéseit, természetesen folyamatosan képzem magam. Lépést tartok a technika fejlődésével, használom és élek a digitális képalkotás nyújtotta lehetőségekkel, de nem hagyom feledésbe merülni a hagyományos fekete-fehér filmes fényképezést sem. Középformátumú negatívjaimat magam hívom elő és nagyítom egyedileg. A profifotó szinte minden területén dolgoztam már, jelenleg ezekben tudok a leginkább megrendelőim szolgálatára lenni:

• ESKÜVŐFOTÓZÁS • RENDEZVÉNYFOTÓZÁS • PORTRÉFOTÓZÁS • REPRODUKCIÓ KÉSZÍTÉS

Ha bizalmat szavazol nekem, akkor a következőt érdemes tudnod a munkamódszeremről

Évtizedes rutinnal, mindig a legjobbra törekedve, nagyon tudatosan végzem a dolgomat, diszkréten vagyok jelen az eseményen, kedvelem az ellesett pillanatokat. Következetesen és fegyelmezetten dolgozom, mert hiszem: ha rend van a fejemben, rend lesz a képen is. Tudom kezelni az embereket, a rázósabb szituációkat – pár megnyugtató mondat, némi fanyar humor, és a képen nyoma sem lesz feszültségnek. Fotóimon az emberek igazi arcát szeretem megmutatni, valódi helyzetekben.

A legkedvesebb gépem, az Olympus Pen-F mindent tud, amit ma egy fényképezőgéptől elvárhatunk. Viszont elfér a tenyeremben, nem takarja el az arcom, képes vagyok valódi kontaktust teremteni, ezzel eltüntetem a köztem és a modell közti „távolságot”. Így születnek a képeim – tele élettel.

Remélem, rólad is készíthetek nemsokára néhányat!

Belevágjunk?

Írd meg milyen fotózást szeretnél!

Pin It on Pinterest