Rólam

Üdvözöllek, Posztós Csaba vagyok, fotográfus.

Közel 30 éve választottam hivatásnak a fényképezést, amikor még nyoma sem volt a digitális technológiának, így egészen az alapoktól tanulhattam a szakmát. Végignéztem a fotográfia utolsó negyed évszázadának történéseit, természetesen folyamatosan képzem magam, inspirációkat keresek, lépést tartok a technika fejlődésével.

A profifotó szinte minden területén dolgoztam már, jelenleg ezekben tudok a leginkább megrendelőim szolgálatára lenni:

• ESKÜVŐFOTÓZÁS • RENDEZVÉNYFOTÓZÁS • PORTRÉFOTÓZÁS • REPRODUKCIÓ KÉSZÍTÉS

Ha bizalmat szavazol nekem, akkor a következőt érdemes tudnod a munkamódszeremről

Évtizedes rutinnal, mindig a legjobbra törekedve, tudatosan végzem a dolgomat, diszkréten vagyok jelen az eseményen, kedvelem az ellesett pillanatokat. Mindig időben és az esemény jellegének megfelelő öltözetben jelenek meg, következetesen és fegyelmezetten dolgozom, mert hiszem: ha rend van a fejemben, rend lesz a képen is. Tudom kezelni az embereket, a rázósabb szituációkat – pár megnyugtató mondat, némi fanyar humor, és a képen nyoma sem lesz feszültségnek. Fotóimon az emberek igazi arcát szeretem megmutatni, valódi helyzetekben.

Professzionális, élvonalbeli Canon fényképezőgépeket és nagy fényerejű objektíveket használok, így olyan extrém sötét fényviszonyok között is képes vagyok jó képet készíteni velük, mint sok rendezvény hangulatvilágítása. A szupernagylátó extrém perspektívából mutatja a helyszínt, a normál látószögű természetes nézőpontból, de különleges hatással adja vissza a történteket, a teleobjektív pedig kiemeli a fontos részleteket, arcokat. Minden adott a jó kép elkészítéséhez.

Ha csak lehetséges, kerülöm a vakuzást, mert így természetesebb hatása van a képeknek, jobban visszaadják az esemény hangulatát és ami a legfontosabb: nem keltek feltűnést a villogással. Elvegyülök a tömegben, résztvevők megszokják jelenlétemet, legtöbbször észre sem veszik, hogy fénykép készül róluk. Nincsenek beállított képek, pózok a fotó(s) kedvéért, sokkal önfeledtebb, őszintébb arcokat látni viszont az elkészült képeken, jobb pillanatokat tudok megörökíteni, szebb, természetesebb lesz az átadott anyag.

Így születnek a képeim – tele élettel.

Remélem, rólad is készíthetek nemsokára néhányat!

Belevágjunk?

Írd meg milyen fotózást szeretnél!

Pin It on Pinterest