Referenciák

„Tizenéve fényképezi Csaba a rendezvényeinket, mit mondhatnék róla? Jó fej, pontos és maximalista. Van humora, tudja hol van a fotós „helye” egy eseményben. Az élete amit csinál, legyen ez kis feladat, nagy feladat, luxus körülmények között vagy a semmi közepén is ugyanúgy megtalálja a „témát”.

Ha olyan fotóst keresel, aki úgy kapja el a pillanatot, mintha csak figyelne, akkor válaszd Csabát!”

BERCEA LAURA

RENDEZVÉNYIGAZGATÓ, FRAPPE EVENT KFT.

„Dear Csaba, Thank you very much for your professional attitude on events as the one we had yesterday in Gödöllő. You are making very nice pictures always and in a unobtrusive manner. I always enjoy seeing you doing your work! Have a nice weekend with your family in this beautiful Hungary and again many thanks for your kind pres- ence yesterday as a great photographer.

With my kind regards”

DR. ALBERT ROYAARDS

PRESIDENT OF BOARD OF TRUSTEES, GRANDHOUSE INTERNATIONAL CLUB

„Bár meglehetősen nehezen indult az esküvő előtti páros fotózás, mert nem jött össze a megálmodott helyszínen való fotózkodás, szerintem örökké hálásak leszünk Neked azért, hogy akkor mégis rábeszéltél minket egy alternatív helyszínre. A fotók fantasztikusak lettek, tényleg a legjobbat hoztad ki belőlünk, és ez köszönhető a nem elcsépelt beállításoknak és kreatív szemléletmódodnak is? Az esküvő napján őszintén szólva nem emlékszünk, hogy mikor és hol voltál, de a képek tanúsága szerint mindig a legjobb helyen:) Mi is csupa pozitív visszajelzést kapunk azóta is, hogy mennyi mosolygós kép, és mennyi jól elkapott pillanat lett megörökítve.”

ZSÓFI ÉS HENRIK

„Szia Csaba! Nagyon köszönjük a fantasztikus munkát. Nagyon tetszett a hangulat amit teremtettél a fotókhoz. A vendégek el voltak ragadtatva és nekünk is sokkal könnyebb volt a kamerák előtt. Mindent megörökítettél amire emlékezni szeretnénk. Biztosan találkozunk még, de addig is sok sikert kívánunk nektek, megérdemlitek!”

GABÓ ÉS VIKTOR

„Csak gondoltam megosztom mindkettőtökkel, hogy nagyon jól sikerült a délelőtti céges portréfotózás. Mindannyian el voltunk ájulva a Csabától, a személyétől, a stílusától, a felszerelésétől.. Mikor elmentél tőlünk Csaba, mindegyik csaj lelkesen dicsért nekem Téged. Rögtön meg kellett néznünk a weboldalatokat, a képek többségét, és az összes kisfilmet. És hát a kisfilmeknél mentek a sóhajtozások, hogy ilyen de jó, meg olyan de jó.. Én meg? Én meg büszkén kihúztam magam. Naná! 🙂 Büszke voltam Rád Csaba!”

MOLNÁR SZILVIA

OPERATÍV IGAZGATÓ, ACT PARTNER STRATÉGIAI ÉS PÁLYÁZATI TANÁCSADÓ KFT.

„Köszönöm szépen a magas színvonalú, profi munkát és a pozitív hozzáállást!”

TUSNÁDI ISTVÁN

ÜGYVEZETŐ, USERNET KFT. – WEBES MEGOLDÁSOK

„Nagyon örültünk, hogy esküvői fotózáshoz Csabát választottuk: kellemes és közvetlen személyiség, aki feladatát egyértelműen profin, számunkra is rendkívül élvezetes módon oldotta meg, köszönhetően alkalmazkodóképességének és jó humorának. A képei szenzációsak. Még egyszer köszönjük!”

ANDI ÉS GÁBOR

„Csaba, megkaptuk a képeket és háááát le a kalappal – ÓRIÁSI fotók lettek! A családtagjaink keblüket büszkén dagasztva mutogatják a képeinket, a barátok és ismerősök pedig irigységgel vegyes csodálattal szemlélik azokat. Az külön meglepetés, hogy nálunk eddig nem igazán voltak nevetős, kacagós fotók, a Tieid között pedig szinte csak ilyet találni, és ez nagyon sokat elmond arról, hogy milyen jó kis móka volt ez a fotózás. Ötből öt csillag, profi munka – ez nem vitás, mint ahogyan az sem, hogy ha valaki tanácsot kér tőlünk fotós választás kérdésben, akkor egyértelmű, hogy kit fogunk ajánlani. KÖSZÖNJÜK!”

KATI ÉS TAMÁS

Akik már bizalmat szavaztak nekem

Pin It on Pinterest