Esküvőfotózás

Az esküvők varázslatosak: egyszeri és megismételhetetlen pillanatok sokasága. Fotósként pedig óriási feladat…

Tovább

…Nincs lehetőségünk megismételtetni az első hitvesi csókot, mert véletlenül pont lemaradtunk róla. Nincs újrajátszás, a premiert nem követi több száz előadás. Nektek ez A Nagy Napotok, az esküvőtök, amikor elindultok a közös úton. Ezen az egy napon ezernyi érzelmet éltek át: a készülődés izgalmát, a várakozás feszültségét, szerelmet, a családotok és barátaitok iránt érzett hálát és szeretetet, az egymásba vetett hitet és bizonyosságot.

Míg ti ezen az érzelmi hullámvasúton ültök, nekem, mint esküvői fotósnak az a dolgom, hogy a pillanatokat megőrizzem nektek, igazin és valóságosan. Úgy, hogy évek múlva is ünnep legyen végignézni a képeket.

Évente csupán 12 párnak örökítem meg az esküvőjét.

Ha ti szeretnétek lenni az egyik, akkor keressetek meg bátran, és kérjetek ajánlatot!
„Bár meglehetősen nehezen indult az esküvő előtti páros fotózás, mert nem jött össze a megálmodott helyszínen való fotózkodás, szerintem örökké hálásak leszünk Neked azért, hogy akkor mégis rábeszéltél minket egy alternatív helyszínre. A fotók fantasztikusak lettek, tényleg a legjobbat hoztad ki belőlünk, és ez köszönhető a nem elcsépelt beállításoknak és kreatív szemléletmódodnak is 🙂 Az esküvő napján őszintén szólva nem emlékszünk, hogy mikor és hol voltál, de a képek tanúsága szerint mindig a legjobb helyen:) Mi is csupa pozitív visszajelzést kapunk azóta is, hogy mennyi mosolygós kép, és mennyi jól elkapott pillanat lett megörökítve.”
Zsófi & Henrik

„Kedves Csaba! Szeretnénk köszönetet mondani a csodás képekért! Hétvégén kaptuk meg a Gyuszitól és első pillanattól kezdve csodáltuk mindegyik fotót! Ilyenről csak álmodoztunk! Nem tudjuk megunni, mindennap gyönyörködünk benne… Még egyszer köszönjük, hogy életünk eddigi legszebb napját ilyen művészien örökítetted meg!!!”
Kriszti és Laci

„Kedves Fotóguruk! Vicces dolgot kértetek tőlünk. Azt az élményt, amit kaptunk tőletek -nyálasan hangzik- de leírni nem lehet. Életünk lexebb napját olyan formán örökítettétek meg, mely felülmúlta elképzeléseinket. Köszönjük, hogy lenyűgöző munkátokkal emeltétek eddigi életünk legfontosabb napját! Üzenjük a házasulandó pároknak, ha igazán nagy élményt szeretnétek az esküvőtökre, és utána örömtől könnyes pillanatokat, akkor csak egy választásotok lehet: PhotoMania.hu :-)”
Andi & Zoli

„Csaba, megkaptuk a képeket és háááát le a kalappal – ÓRIÁSI fotók lettek! A családtagjaink keblüket büszkén dagasztva mutogatják a képeinket, a barátok és ismerősök pedig irigységgel vegyes csodálattal szemlélik azokat. Az külön meglepetés, hogy nálunk eddig nem igazán voltak nevetős, kacagós fotók, a Tieid között pedig szinte csak ilyet találni, és ez nagyon sokat elmond arról, hogy milyen jó kis móka volt ez a fotózás. Ötből öt csillag, profi munka – ez nem vitás, mint ahogyan az sem, hogy ha valaki tanácsot kér tőlünk fotós választás kérdésben, akkor egyértelmű, hogy kit fogunk ajánlani. KÖSZÖNJÜK!”
Kati&Tamás

Pin It on Pinterest