Esküvőfotózás

Az esküvők varázslatosak: egyszeri és megismételhetetlen pillanatok sokasága. Fotósként pedig óriási feladat…

Tovább

…Nincs lehetőségünk megismételtetni az első hitvesi csókot, mert véletlenül pont lemaradtunk róla. Nincs újrajátszás, a premiert nem követi több száz előadás. Nektek ez A Nagy Napotok, az esküvőtök, amikor elindultok a közös úton. Ezen az egy napon ezernyi érzelmet éltek át: a készülődés izgalmát, a várakozás feszültségét, szerelmet, a családotok és barátaitok iránt érzett hálát és szeretetet, az egymásba vetett hitet és bizonyosságot.

Míg ti ezen az érzelmi hullámvasúton ültök, nekem, mint esküvői fotósnak az a dolgom, hogy a pillanatokat megőrizzem nektek, igazin és valóságosan. Úgy, hogy évek múlva is ünnep legyen végignézni a képeket.

Évente csupán 12 párnak örökítem meg az esküvőjét.

Ha ti szeretnétek lenni az egyik, akkor keressetek meg bátran, és kérjetek ajánlatot!

EXKLUZÍV AJÁNLAT

Mi lenne, ha azt mondanám nektek: kaptok 10 jó képet az esküvőtökről? Csak tízet?! Igen, de az olyan 10 kép lesz, amit örömmel nézegettek minden nap, sőt leendő dédunokáitok is szeretnék majd a falaikon látni. Tíz valódi kézimunkával készült, egyedi nagyítást, magával ragadó méretben.

Miért csak 10-et? Mert egy analóg technológiával készül, ahol 10 klasszikus, tökéletes pillanatot ragadok meg, pont úgy, mint nagyszüleink idejében. Mesterségbeli tudás és a régi, de kifinomult technika párosítása ez.

Dönthetsz úgy is, hogy csak ezt szeretnéd: 10 tökéletes, letisztult fekete-fehér képet. De megrendelheted az esküvői fotózást ezzel a kiegészítő extrával.

Nézz meg egy rövid filmet arról, hogy hogyan is készülnek ezek a képek!

Amit ajánlok: körülbelül másfél órányi fényképezés, a kreatív (beállított) képeket középformátumú, analóg technikával (Mamiya RZ67), professzionális angol fekete-fehér filmre (Ilford HP5 Plus) rögzítem. Egy tekercs filmen 10 felvétel van, két ilyet fényképezek el rátok, a filmet saját magam hívom elő. Készítek róla két lap kontaktmásolatot (indexképet), ami alapján ki tudjátok választani a nektek legkedvesebbeket. 10 nagyítást kaptok ezekből: 7 darab 24×30-as és 3 darab 30×45-ös méretűt, utánrendelésre van lehetőség. A nagyításokat magam készítem el saját laboratóriumomban, egyenként, kézi eljárással, minőségi alapanyagokat használva, hogy évtizedekig gyönyörködhessetek bennük.

10 tökéletes esküvői fotó

Pin It on Pinterest