Portréfotózás

Egyéni vagy céges portréfotózás? Intézményetekben megreformálnátok az ovis fotózást? Szeretnél szép képeket a családodról?

Tovább
Neked van igazán jó fotód magadról? Belevágnál egy vállalkozásba, de fejtörést okoz, hogy milyen portrét tegyél fel a honlapodra?  Cégvezetőként tervezed, hogy frissíted a weboldaladat, de nincsenek jó minőségű, egységes képek a munkatársakról? Egy jó portréfotó sokat lendíthet egy vállalkozás sikerén, hiszen rendkívül fontos szerepe van a bizalom – és imázsépítésben. Akár műteremben, akár vállalati környezetben, a Photomania biztosan készít rólad olyan képet, amit szeretni fogsz.

GYEREK- ÉS CSALÁDFOTÓZÁS

Vajon hány olyan óvodáskori fotósorozat készül, ami aztán a fiókban végzi?! Esetleg „a nagyinak ez is jó lesz!” felkiáltással, a szülő elégedetlenkedve ugyan, de megrendeli a képeket. Pedig az a macit szorongató, furcsán jólfésült kisgyerek a fényképen, nem is hasonlít a sajátjára. De a futószalagos ovis fotózáson, nincs idő kivárni, míg a gyerek felszabadultan a kamerába mosolyog, így hát lesz, amilyen lesz. A furcsaságot ellensúlyozza majd a digitálisan odabiggyesztett Micimackó… A gyerekfotózáshoz türelem kell, odafigyelés és humor. A Photomániánál nem születnek olyan képek, amin a gyerek nem hasonlít önmagára. Az óvodások huncutok, zsiványok, játékosak, édesek – én ilyennek mutatom meg őket a fotóimon – tele élettel. Ha intézményetekben megreformálnátok az ovis fotózást, kérj ajánlatot!

Lehetőség van családi és gyerekfotózásra is – mindenféle intézménytől függetlenül – csak Nektek! Amit ígérek: igényes képek, sok nevetés, valódiság, kreativitás. Ha szeretnél szép képeket a családodról, várom megkeresésed!

Portréfotózás

Egyéni vagy céges portréfotózás? Intézményetekben megreformálnátok az ovis fotózást? Szeretnél szép képeket a családodról?

Pin It on Pinterest